Pariisi!

Thursday, August 17, 2006

viha, viha ranskakieli.

Ma onnistuin superhienoine ranskankielentaitoineni poistamaan uusimman kirjoitukseni. Arvatkaa murisenko tassa... Ranska on ihan kamala kieli, anteeksi jos joku tykkaa..

Nyt kylla tulee littana teksti, ku ei enaa jaksa kirjoittaa samoja juttuja. prrp. Pardon vaan.

Eilen siis kavimme Disneylandissa, missa meilla oli superhauskaa ja nautimme valtavasti! Paivan kohokohta oli kylla Buffalo Bill Wild West show, jota suosittelemme erittain lampimasti. Puolitoista tuntia kului siella kuin siivilla hyvan ruoan parissa ja mahtavia esiintyjia (joista vahaisimpia eivat olleet upeat elaimet puhveleista inkkariheppoihin) katsellessa.

Tanaan kiertelimme Les Hallesin ostoskeskuksessa, vahan on iso.. Ostin vain yhden puseron, ihan oikeasti ^^ ja yhden kirjan! Takalainen fnac-kirjakauppaketju ei kylla ole mitaan verrattuna viihtyisaan Bordersiin Englannissa. Starbucksista loytyi Pariisi-city mug :D yksi kippo lisaa kokoelmaani, heh heh.

Huomenna taasen Disneylandiin, sinne naes on meidan kummankin viime kaynnin ( Lasse -99, ma -00 ) jalkeen rakennettu uusi alue, Disney Studios, eika kaikkea kylla millaan ehdi kayda lapi yhden ainokaisen paivan aikana (paitsi jos on joku himodisneyisti ja harppoo jonojen ohi, mita Lasse ja pojat taisivat harrastaa viimeksi. Reko, kuinka kehtasitte? =P).

Kaiken kaikkiaan, mina ja Lasse olemme oikein onnellisia taalla :)
terveisia sinnepain!

1 Comments:

  • At 12:26 AM, Blogger MDesign said…

    Thanks fot hating my language when you were in Paris. lol ^^)

     

Post a Comment

<< Home